Articole de încălțăminte și vestimentare contrafăcute, de peste 100.000 de lei, descoperite la Negru Vodă

Bunuri contrafăcute descoperite de polițiștii de frontieră. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Negru Vodă au descoperit articole de încălțăminte și vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 105.000 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

Potrivit Gărzii de Coastă, la sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardan s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, un cetățean bulgar în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul microbuzului o geantă și doi saci din plastic, care conțineau 48 de perechi de încălțăminte și 107 articole vestimentare. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de peste 105.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*