ARSVOM a intervenit pentru preluarea unui marinar cu probleme medicale de la bordul unei nave

Navă. FOTO ARSVOM

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a intervenit în această seară pentru a prelua un marinar cu probleme medicale de la bordul unei nave.

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare, astăzi, 24.10.2023, să intervină pentru o operațiune Medevac.

La bordul navei tip “bulk carrier”, Nordic London, sub pavilion Insulele Marshall, aflată în apropiere de pasa de intrare în Portul Constanța, unul din membrii echipajului de la bord necesită ajutor medical.

În această intervenție, echipajul navei SAR ARES format din: Nasiescu-comandant, Blaga-ofițer mecanic,  Apostol-marinar, s-a mobilizat și în cel mai scurt timp, la ora 17:50 a pornit către nava Nordic London pentru preluarea bolnavului.

Acesta a fost adus în condiții de siguranță la mal și predat echipajului medical, la ora 19:15.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*