Locuitorii de pe 16 străzi din Cumpăna se vor putea racorda la rețeaua de canalizare menajeră

Contribuabilii din Cumpăna își pot plăti de astăzi taxele și impozitele locale

Rețeaua de canalizare din comuna Cumpăna va fi extinsă pe 16 străzi, în cadrul unei proiect al RAJA Constanța prins în cadrul Programului infrastructură mare 2014 – 2020.

Astfel, potrivit RAJA, este vorba despre locuitorii de pe străzile care fac parte din proiectul POIM:

 1. strada Aleea Ciocârliei
 2. strada Aleea Dealu Spirii
 3. strada Bujorilor
 4. strada Constanței parțial
 5. strada Theodor Aman parțial
 6. strada Titu Maiorescu
 7. strada George Enescu
 8. strada Ghiocel
 9. strada Zorelelor
 10. strada Brâncoveanu
 11. strada I.A. Bassarabescu
 12. strada L. Rebreanu
 13. strada M. Eminescu
 14. strada N. Labiș
 15. strada Păpădiei
 16. strada Lujerului

„Antreprenorul care execută lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră de pe raza UAT Cumpăna are obligația contractuală de a monta căminele de racord la limita de proprietate. Ulterior finalizării lucrărilor, în temeiul prevederilor Legii 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare cu modificările și completările ulterioare, proprietarii imobilelor vor solicita Operatorului Regional RAJA SA Constanța emiterea acordului de preluarea a utilizatorului. Totodată, vă facem cunoscut faptul că instalațiile interioare și conectare acestora în căminele de racord se vor realiza pe propria cheltuială a utilizatorului”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*