Joia avanpremierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă așteaptă joi, 28 octombrie, cu două avanpremiere: Le loup et le lion /Lupul și leul: O prietenie ca-n povești și The Last Night in Soho/A fost odată-n Soho.

Astfel, joi, 28 octombrie, de la ora 12.00, cei mici și cei mari sunt invitați la filmul 2D, dublat în limba română, Lupul și Leul: O prietenie ca-n povești. Un film cu multe aventuri, care ne arată că prietenia adevărată nu are limite. Alma, studentă la conservator, revine pe meleagurile natale, o insulă aflată în pădurea canadiană, unde întâlnește un pui de leu și un pui de lup. Între ei se va crea o legătură specială, o prietenie ca-n povești.

Tot joi, dar de la ora 18.50, The Last Night in Soho/A fost odată-n Soho, horror-ul psihologic al lui Edgar Wright, rulează la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Povestea o are în centrul atenției pe Eloise, designer de modă, care poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii ’60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată. Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut se transformă în ceva mult mai întunecat și mai înfricoșător. În distribuție îi regăsim pe Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie și Diana Rigg. O producție Focus Features, care te va face să admiri eleganța anilor ’60, și în același timp să te sperii, trăind frica alături de personajul principal.

Biletele le găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*