Arhiepiscopul Tomisului va oficia slujba Vecerniei, cunoscută sub numele de „A doua Înviere”

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu / CTnews
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu / CTnews

Duminică, 5 mai, în prima zi de Paști, începând cu ora 13.00, la Catedrala arhiepiscopală, ierarhul va oficia slujba Vecerniei, cunoscută sub numele de „a doua Înviere”, în timpul căreia Sfânta Evanghelie va fi citită în 12 limbi de circulație internațională, simbolizare a universalității creștinismului.

După slujbă, va avea loc tradiționalul Concert pascal susținut de către Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului. Apoi, IPS Teodosie va oferi celor prezenți ouă roșii și vin.

De asemenea, luni, 6 mai, de la ora 8.30, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului”, din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.

Marți, 7 mai, de la ora 8.30, va oficia Sfânta Liturghie la schitul „Sfântul Gherasim din Kefalonia” din localitatea Negrești, comuna Cobadin.

Miercuri, 8 mai,

– de la ora 8.30, va oficia Sfânta Liturghie la schitul „Învierea Domnului și Sfântul Sfințit Mucenic Efrem, Episcopul Tomisului” din localitatea constănțeană Ciocârlia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*