Arestul preventiv a fost prelungit cu 30 de zile pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai

Instanță. FOTO Pixabay.com

Arestul preventiv a fost prelungit cu 30 de zile pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Decizia a fost luată astăzi de magistrații de la Judecătoria Mangalia și nu este definitivă.

“În temeiul art.207 alin.6 Noul Cod proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad. În temeiul art.207 alin.4 Noul Cod proc.pen. menţine arestarea preventivă a inculpatului Pascu Matei Vlad, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023. Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere. În baza art.275 alin.3 Noul Cod proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 8.11.2023 ora 15:00” – Judecătoria Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*