Aproximativ 10 autoturisme avariate după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan. Ulterior s-a stabilit că nu avea permis de conducere

Aproximativ 10 autoturisme avariate după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan. FOTO CTnews

Un bărbat în vârstă de 48 de ani aflat la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare false, a avariat aproximativ 10 autoturisme, parcate în cartierul Poarta 6, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea.

Potrivit polițiștilor constănțeni, incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00, pe strada Brizei din Constanța. Potrivit primelor informații, bărbatului de 48 de ani i s-ar fi făcut rău la volan, iar mașina pe care o conducea a avariat mai multe autoturisme parcate.

El a fost transportat la spital și, ulterior, polițiștii au stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, oamenii legii au mai descoperit că mașina la volanul căreia se afla avea numerele de înmatriculare falsificate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar cercetările polițiștilor continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*