Aproape 5000 de pubele pentru colectarea deșeurilor sunt distribuite de către Primăria Cernavodă, gratuit, celor care locuiesc la case

Primăria Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Publică Locală vine în sprijinul cernăvodărenilor în vederea colectării deșeurilor din gospodării cu 4800 europubele de 120L, ce vor fi distribuite către populație, două bucăți pentru fiecare gospodărie, una pentru fracția umedă iar cealaltă pentru fracția uscată.

Această acțiune vine în sprijinul comunității în vederea respectării normelor de protecţie a mediului, al sănătăţii populaţiei şi al standardelor de calitate necesare pentru o reciclare corespunzătoare.

Procedura de achiziție a europubelelor a fost demarată la sfârșitul lunii martie a acestui an și în prezent este în etapa de evaluare a ofertelor.

După semnarea contractului, prestatorul are la dispoziție 45 de zile pentru a livra europubelele către beneficiar. Odată recepționate, acestea vor fi repartizate cetățenilor ce locuiesc la case.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*