Aproape 5.000 de amenzi și 413 autovehicule ridicate, în Mamaia și Constanța, în sezonul estival

Mii de amenzi aplicate și sute de vehicule ridicate de poliștii locali în acest sezon estival. FOTO: DGPL Constanța

Poliţiştii locali din sațiunea Mamaia și municipiul Constanța intensifică acțiunile de aplicare a sancțiunilor contravenționale în acest sezon estival, în efortul de a asigura respectarea prevederilor legale privind oprirea, staționarea și parcarea vehiculelor. De la începutul verii și până în prezent, au fost aplicate un impresionant număr de 4.861 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.037.800 lei.

Polițiștii locali au acționat ferm împotriva șoferilor care au încălcat prevederile privind ocuparea cu autovehiculele a spațiilor verzi, precum și cei care au parcat în mod neregulamentar în afara zonelor desemnate sau în afara spațiilor marcate corespunzător. Un număr de 413 autovehicule au fost supuse măsurii tehnico-administrative de ridicare, ca urmare a încălcării normelor privind ocuparea domeniului public cu vehicule.

Reprezentanții DGPL Constanța fac apel, atât la turiști cât si la constănțeni, să respecte prevederile legale privind oprirea/ staționarea/ parcarea vehiculelor, să utilizeze locurile special amenajate și să achite tariful orar de parcare.

Locuitorii și turiștii sunt îndemnați să colaboreze cu autoritățile în identificarea oricăror fapte care contravin legislației în vigoare, prin semnalarea acestora la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922, disponibile la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, sau prin e-mail la adresa: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*