Aproape 200 de absenți la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Un elev a fost prins copiind

Gata de examen. FOTO Komsomolec

Luni a debutat cea de-a doua sesiune a examenului național de bacalaureat 2017 cu proba scrisă la disciplina Limba și literatura română, în cinci centre din județul Constanța (4 în municipiu). 658 de absolvenți din cei 842 înscriși au susținut astăzi prima probă.

Deși a luat la cunoștință despre precizările legislative și procedurale specifice privind desfășurarea examenului de bacalaureat, un candidat de la Colegiul Tehnic Tomis Constanța a fraudat proba, încercând să copieze după un material scris. Comisia din centrul de examen a dispus eliminarea acestuia, cu interdicţia de participare la examenul de bacalaureat pentru următoarele două sesiuni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*