Ședință extraordinară a consilierilor locali constănțeni pentru cedarea clădirii Colegiului Tehnic de Marină către MApN

Consilierii locali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Consilierii locali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Un nou pas pentru înființarea Colegiului Tehnic de Marină este făcut. Consilierii locali ai municipiului Constanţa sunt convocați în şedinţă extraordinară, luni, 12 martie, la ora 15.00, pentru a vota cedarea imobilului necesar acestei instituții de învățământ.

Ședința extraordinară se va ține în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa, cu un singur proiect de hotărâre, inițiat de primarul Decebal Făgădău.

„Proiect de hotărâre privind transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, b-dul 1 Mai nr. 101, lot 1, din domeniul public al municipiului Constanța în domeniul public al statului în vederea transmiterii în administrarea Ministerului Apărării Naționale“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*