Apel umanitar: Colega noastră, Alexandra Ghețea, are nevoie urgent de sânge

Colega noastră, Alexandra Ghețea, are nevoie urgent de sânge

Suntem convinși că mulți dintre voi o apreciați pe Alexandra, corespondent Antena 3 CNN în Constanța. Știți că este un om minunat, știți că a ajutat, de-a lungul anilor, mulți oameni și mereu a pus suflet în reportajele pe care le-a realizat. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Puteți dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, nu contează ce grupă de sânge aveți.

Alexandra are grupa A2 RH pozitiv, dar puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți.

Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Alexandra Ghețea, internată la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*