Apa va fi oprită în zonele Centrală și Peninsulară din Constanța

apa, raja, oprita, avarie
Apa va fi oprită. FOTO Pixabay.com

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului – “Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețelele de distribuție apă și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă” de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Miron Costin, din municipiul Constanța”.

Astfel, joi – 04 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se va sista furnizarea apei în zonele Centrală și Peninsulară, inclusiv Piața Ovidiu.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în zonele:

perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – I. Gh. Duca – Călărași – Ion Lahovari;

zona de blocuri de pe aleea Garofiței, între străzile I.L. Caragiale (Balada) și București, cu punctele termice aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*