Apa potabilă este întreruptă în localitățile Arsa și General Scărișoreanu

RAJA înlocuiește un tronson dintr-o conductă. FOTO cu rol ilustrativ.

Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa din satul Arsa – comuna Albesti, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în data de 18 august în intervalul 10,00 – 14,30. Sunt afectați toți consumatorii din localitatea Arsa.

La aceiași dată, pentru remedierea avariei la conducta de alimentare cu apa ce pleacă de la stația de pompare si tratare, se oprește furnizarea apei potabile in localitatea General Scărișoreanu în intervalul orar 10,30 – 15,00.

Reprezentanții SC RAJA SA își cer scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigură că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*