VIDEO „Fântână arteziană” spontană apărută, joi, în dreptul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

„Fântână arteziană” spontană apărută, joi, în dreptul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

O „fântână arteziană” spontană a apărut joi, 21 iulie, în dreptul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

Potrivit primelor informații, apa care țâșnește cu putere, până la peste 10 metri înălțime, este caldă, deci este vorba despre o avarie pe o conducă a societății de termoficare.

De altfel, Societatea de Termoficare Constanța SRL a anunțat că, din cauza mai multor avarii apărute în rețeaua de transport la intersecția străzilor Nicolae Milescu și Ostrov, intersecția dintre bulevardul I.C. Brătianu și strada Dezrobirii, intersecția dintre străzile Dezrobirii și Baba Novac precum și pe strada Cutezătorilor, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum în zonele Brătianu, CET și Inel II.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariilor.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie”, au transmis reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Totodată, din cauza unor noi avarii majore apărute pe rețeaua de transport pe Magistrala 1, amplasată pe bulevardul 1 Decembrie 1918, si pe Magistrala 2, amplasate la intersecția străzilor Nicolae Milescu cu Ostrov, intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Dezrobirii, precum și la intersecția străzilor Dezrobirii și Baba Novac, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum. Zonele afectate de avaria de pe Magistrala 1 sunt Anda, KM 4/5, KM 5, Poarta 6, Far, Gară, Centru, Peninsulă, Casa de Cultură, Trocadero, Tomis I, Tomis II, Stadion, Capitol, Dacia. Zonele afectate de avariile de pe Magistrala 2 sunt CET, Inel I, Inel II, Stația de Salvare, Grăniceri, Tomis III, Tomis Nord.

Din data de 20 iulie echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariilor și vor continua lucrările până la finalizarea acestora și reluarea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*