Apa oprită pe Bulevardul Brătianu din Constanța

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Reprezentanții SC RAJA SA au fost nevoiți să întrerupă apa pentru remedierea unei avarii survenite pe bd. IC Bratianu. Avaria va fi remediată până la ora 20.00

Sunt afectati consumatorii de pe bd. IC Bratianu, pe ambele parti ale bulevardului, de la intersectia cu bd. Aurel Vlaicu, pana la strada Papadopol.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei in timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii apei la parametri optimi” au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*