Apa oprită în Mamaia Nord

Pentru remedierea unui avarii survenite in aceasta dupa-amiaza, pe conducta principala de alimentare cu apa cu diametrul de 600 mm, in zona Depozit 10 Navodari, SC RAJA SA Constanta a fost nevoita sa intrerupra furnizarea de apa, in intervalul orar 17,15 – 19,30.

Initial, s-a incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar avand in vedere debitul mare de apa si diametrul conductei, s-a luat masura sistarii furnizarii de apa. Sunt afectati toti consumatorii, de la iesirea din statiunea Mamaia, zona Summerland, pana la Ecluza Navodari.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea intr-un timp cat mai scurt a avariei si reluarea furnizarii apei, la parametri normali.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*