Bărbat audiat de polițiști după un scandal în Ovidiu în care două persoane au fost înjunghiate

Anchetă a polițiștilor după ce două persoane au fost înjunghiate în Ovidiu. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni audiază la această oră un bărbat, suspectat că în seara zilei de marți, 03 august, în urma unui scandal petrecut în zona Piațetei din orașul Ovidiu, ar fi înjunghiat două persoane,

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, la data de 03 august, în jurul orei 20.00, polițiști din Ovidiu au fost sesizați cu privire la producerea unui conflict în zona Piațetei din localitate.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că două persoane, o femeie și un bărbat, de 32, respectiv 33 de ani, ar fi fost înțepate cu un obiect tăietor – înțepător. Cele două victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante”, au transmis sursele citate.

După producerea incidentului, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fugit de la fața locului. La scurt timp, polițiștii l-au identificat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*