RAJA întrerupe apa la noapte în mai multe zone din municipiul Constanța și în patru localități din județ

Lucrare RAJA. FOTO RAJA

Pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de distribuție apă potabilă de pe bulevardul Aurel Vlaicu (zona Star 2000) din municipiul Constanța, RAJA va întrerupe furnizarea de apă potabilă în perioada 19 octombrie, ora 22.00 – 20 octombrie, ora 12.00.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Cartierul Medeea;
  • Cartierele Anda, CET, Viile Noi și Sere;
  • Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani;
  • Zona Industrială și Zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal;
  • Zona comercială Constanța Sud (Auchan, Metro, Brico Depot, Avia Motors);
  • localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord.

Ținând cont de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, reluarea furnizării apei se va face treptat în fiecare sector afectat, în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.

De asemenea, pentru racordarea puțurilor din sursa de apă Cișmea 1A, din municipiul Constanța la sistemul de alimentare cu apă nou executat, RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri, 19 octombrie, ora 22.00, până joi, 20 octombrie, ora 15.00,

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe partea dreaptă a bulevardul Aurel Vlaicu, în sensul de mers spre bulevardul I.C. Brătianu, pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Baba Novac, precum și cei din cartierul de vile – zona Dedeman.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanţii RAJA.

Intervențiile sunt executate în cadrul Contractului de lucrări CL32 – „Reabilitare conducte aducțiune Constanța”, în valoare de aproape 40 milioane de lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*