Apa oprită în cartierul Tomis 3 din Constanța

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

S.C. RAJA S.A., furnizorul de apa rece, a comunicat intreruperea furnizarii apei reci, in data de 30.11.2016 intre orele 10:15 – 13:00. In aceasta perioada va fi intrerupta furnizarea de energie termica in zona b-dul.Lapusneanu, b-dul. Tomis, str. Soveja, str. Semanatorului.

“Pentru informatii suplimentare, clientii nostri  pot suna la Dispeceratul S.C. RAJA S.A. Constanta, la numarul de telefon 0241.664.444 care functioneaza non stop”, au transmis reprezentanții companiei. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*