Apă cu presiuni scăzute în mai multe cartiere din Constanța

apa, raja, oprita, avarie
Apa va fi oprită. FOTO Pixabay.com

Echipele RAJA care asigură permanența depun eforturi susținute pentru a reporni sistemele care asigură furnizarea apei potabile, ori de câte ori apar fluctuații de curent. În multe localități se înregistrează căderi totale de tensiune, iar alimentarea cu apă este în continuare întreruptă.

Noaptea trecută, s-a întrerupt curentul și la o parte din sursele ce asigură necesarul de apă pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța. Având în vedere că nu se poate asigura tot debitul pentru a funcționa la parametrii de presiune optimi, abonații deserviți (cartierele și zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Industrială, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Compozitori, Coiciu, Inel I, Inel II, 1 Mai și Depozite – Halta Traian) au apă la robinete cu presiuni scăzute.

În continuare, din cauza lipsei de energie electrică, sunt afectate de lipsa apei următoarele localități: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Valu lui Traian, Cobadin, Viișoara, Ștefan cel Mare, Faclia, Saligny, Negru Vodă, Cotu Văii, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Deleni, Aliman, Comana, Tătaru, Eforie Nord, Independența, Ostrov, Viroaga, Adamclisi, Eforie Sud, Tuzla, Olteni, Ovidiu și Arsa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*