Apă cu presiuni reduse în Lumina, Corbu și Năvodari din cauza unei avarii RAJA

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Locuitorii din Lumina, Corbu și Năvodari au apă cu presiuni scăzute, sâmbătă seara, din cauza unei avarii RAJA.

RAJA a anunțat că în data de 28 mai, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina.

“Pentru remedierea acesteia, în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari se va înregistra apă cu presiune scăzută și lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor dar și în zonele înalte din aceste localități, în intervalul orar 19.00 – 23.00”, a transmis RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*