Sistemul de semaforizare din intersecția de la Trocadero a fost repus în funcțiune

Interesecția de la Trocadero. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței au fost finalizate cu 3 zile mai devreme decât termenul estimat.

Intersecția a fost reconfigurată, s-au montat stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice au fost înlocuite.

Această măsură a fost necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*