Apă cu presiune scăzută în localitățile Lazu și Agigea, din cauza unei avarii

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Pentru remedierea avariei survenite pe conducta de aducțiune din zona localității Agigea, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să reducă presiunea, încercând să execute lucrările de reparații fără a întrerupe alimentarea cu apă.

Prin urmare, miercuri, 21 iulie, până în jurul orei 16.00, se va înregistra apă cu presiune scăzută și lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor și în zonele înalte din localitățile Lazu și Agigea.

„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanţa fac tot posibilul pentru remedierea avariei şi reluarea furnizării  apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*