Apa caldă și căldura oprite în zona Badea Cârțan din cauza unei avarii Enel

Se oprește apa caldă. FOTO Pexels
Se oprește apa caldă. FOTO Pexels

 

Enel a comunicat în data de 9 noiembrie că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie electrică punctul termic nr. 44 . În lipsa curentului electric s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în zona Stadion Badea Cârțan din Municipiul Constanța.

Pana la remedierea avariei de catre ENEL nu se poate asigura consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relații suplimentare, abonații afectați sunt  rugați să apeleze numărul de telefon 0241.929 de la Dispecerat Enel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*