Valea Seacă – Valu lui Traian a rămas fără apă potabilă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la conductă principală de alimentare cu apa, cu diametrul de 200 mm, de pe Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian, SC RAJA SA Constanța a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile in cursul zilei de 30 august  în intervalul orar 11,30-16,00.

Sunt afectați abonații din cartierul Valea Seacă din localitatea Valu lui Traian. Pentru remedirea avariei este necesară înlocuirea unui tronson din conductă principală, pe o lungime de aproximativ 2 metri, dar și schimbarea unei vane.

UPDATE

În jurul orei 13,30, echipele de intervenție ale RAJA au remediat avaria de pe stradă Mihai Eminescu din Valu lui Traian și imediat s-a pornit pomparea către zonele afectate de lipsă apei. Având în vedere zonă mare deservită, abonații din cartierul Valea Seacă vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 15,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*