Anulate din cauza vremii, spectacolul „Ave Maria” și focurile de artificii au fost reprogramate pentru marți seară

Spectacolul „Ave Maria”, pe care Corul Madrigal nu l-a putut susține luni, 15 august, din cauza condițiilor meteo neprielnice, a fost reprogramat pentru seara zilei de marți, 16 august, de la ora 18.00.

Cea de-a doua reprezentație va fi susținută, conform programării, la ora 21.00.

Spectacolul-eveniment va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanța,, în zona grupului statuar Mihai Eminescu.

În timpul celui de-al doilea spectacol, în intervalul orar 22.00 – 23.00, toți cei prezenți pe faleza Cazinoului vor putea admira un spectaculos foc de artificii. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu muzica înălțătoare a Corului Madrigal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*