Zona Dacia din Constanța, lăsată din nou fără apă caldă și căldură de societatea de termoficare

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, marți, 13 decembrie, s-a oprit furnizarea energiei termice în zona Dacia din Constanța.

Potrivit Societății Termoficare Constanța SRL este vorba despre consumatorii arondați punctelor termice 56 și 116, zona afectată de această oprire fiind Dacia. Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minimum 11 ore”, au precizat reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*