Anton Antoniadis și-a depus dosarul privind candidatura la Primăria Constanța

Candidații UER pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Conducerea Uniunii Elene din România (UER) a depus, duminică, dosarele candidaților partidului pentru alegerile locale din luna septembrie.

Astfel, Anton Antoniadis, propunerea UER pentru postul de primar, alături de echipa de consilieri locali propuși propunerile au mers la sediul Biroului Electoral Central unde au fost depuse actele conform legii.

„Dorim să mulțumim cetățenilor Constanței care ne-au fost alături în demersul nostru prin semnăturile de susținere acordate și rămânem recunoscători tuturor celor 3.000 de semnatari. Acesta a fost doar un prim pas, extrem de frumos în care am simțit pulsul comunității în formă condensată. Știm că de acum începe greul, dar ne vedem cu aceeași energie în perioada campaniei electorale și va îndemnăm să vă exercitați dreptul de vot pe 27 septembrie”, au spus reprezentanții UER.

Alături de dosarul lui Anton Antoniadis, UER a depus și dosarele candidaților formațiunii pentru Consiliului Local al Municipiului Constanţa:

  1. Antoniadis Anton-Traian
  2. Cheramidoglu Constantin
  3. Gheorghe Emma
  4. Gorea Paul
  5. Hagiu Mihnea
  6. Teodoru Costin
  7. Opait Angelica
  8. Rădulescu Eugen
  9. Iasanidis Iani Lucian
  10. Popescu Monica
  11. Iasanidis Andreas
  12. Guriotis Elena
  13. Simos Georgios
  14. Cavache Ion Gheorghe
  15. Anastase Daniel
  16. Teodoru Simona
  17. Sarivan Simona
  18. Avganti Răzvan Ionuț
  19. Vafiadis Despina Nicoleta
  20. Omer Denis
  21. Păunescu Radu
  22. Parlea Teodora Antoaneta
  23. Patsomitis Edward Adrian
  24. Iordănescu Bogdan Dumitru
  25. Enescu Ionuț Justin
  26. Mitrea Anca
  27. Curti Nicoleta Laura
  28. Constantin Nicolae
  29. Teodorescu Antonela
  30. Metaxas Luiza
  31. Chilchidis Răzvan
  32. 32. Ștefănescu Valentin

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*