FOTO Centrul de vaccinare COVID din orașul Ovidiu are o nouă destinație – Centru Medical de Permanență

Centrul de vaccinare COVID din orașul Ovidiu are o nouă destinație: Centru Medical de Permanență. FOTO: Primăria Ovidiu

În contextul pandemiei de coronavirus, Primăria orașului Ovidiu, beneficiind de fonduri guvernamentale, a reabilitat și dotat complet două etaje din cadrul Centrului Cultural „Elena Roizen”, transformâdu-l în centru de vaccinare COVID la cele mai înalte standarde.

În acest moment, nemaifiind necesară vaccinarea, la inițiativa primarului George Scupra, în acest spațiu a fost relocat, începând cu data de 05 octombrie, Centrul Medical de Permanență al orașului, care a funcționat în vechiul sediu de primărie, de pe strada Primăriei.

„Este o investiție în sănătate de care trebuie să beneficieze toți locuitorii de pe raza UAT Ovidiu. În cazul în care va fi necesară o altă etapă a vaccinării, vom putea pune la dispoziţie în continuare două fluxuri pentru vaccinare. Intrarea în Centrul Medical de Permanență se face prin spatele Centrului Cultural Elena Roizen”, spune primarul George Scupra.

Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 19.00 și 07.00, iar sâmbătă și duminica funcționează în program non-stop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*