Angajații RAJA intervin la avariile survenite în Techirghiol și Hârșova

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Abonații RAJA din localitățile Techirghiol și Hârșova sunt afectați de lucrările pentru remedierea unor avarii înregistrate la conductele de apă potabilă.

Pentru  intervenția  la un hidrant avariat de pe strada Traian din localitatea Techirghiol, RAJA SA  a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 2 august, în intervalul orar 12:30 – 16:00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii blocurilor de pe strada Traian și cei de pe strada Tomis.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Plantelor, din orașul Hârșova, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de joi, 02 august 2018, ora 23:00, până vineri, 03 august 2018, ora 06:00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*