Angajații RAJA au fost solicitați la inundații în Constanța și Eforie

Inundație la Constanța. FOTO Ștefan Gîrdeanu

In data de 10 mai, până la ora, 11,30 din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au mai înregistrat 21 de reclamații dintre care 3 reclamații primite din Eforie Nord – str. Mării, una din Valu lui Traian și 17  din Municipiul Constanța, respectiv:  Cartierul Coiciu – str. Izvor, I.C. Brătianu, Cartierul Tomis III – aleea Magnoliei, zona Km. 5 – str. Arcului, str. Lacului și intrarea Primăverii, zona Delfinariu și Stațiunea Mamaia.

La nivelul județului acționează 24 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 13 în municipiul Constanța si 11 în restul judetului.  Pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție vor asigura permanența în toată această perioadă.

“Facem un apel către toţi abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situatii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numarul de telefon 0241.924”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*