Angajații Polaris M Holding au început distribuirea celor 30.000 de pubele galbene către constănțenii care locuiesc la case

Angajații Polaris M Holding au început distribuirea celor 30.000 de pubele galbene

Angajații Polaris M Holding au distribuit, marți, primele sute de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal către constănțenii ce locuiesc la casele din cartierul Poarta 6. Rând pe rând, toate cele 30.000 de pubele destinate colectării selective a deșeurilor vor fi distribuite, gratuit, în toate cartierele orașului Constanța.

Primăria Municipiului Constanța înlocuiește astfel sacul galben ce era oferit până acum și încurajează toți locuitorii orașului să separe deșeurile menajere de cele reciclabile.

Distribuirea gratuită a celor 30.000 de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate în cele 400 de platforme de pe raza municipiului.

Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză și hârtie și alte materiale refolosibile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*