Angajații Polaris M Holding au început distribuirea celor 30.000 de pubele galbene către constănțenii care locuiesc la case

Angajații Polaris M Holding continuă distribuirea celor 30.000 de pubele galbene.

Angajații Polaris M Holding au distribuit, marți, primele sute de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal către constănțenii ce locuiesc la casele din cartierul Poarta 6. Rând pe rând, toate cele 30.000 de pubele destinate colectării selective a deșeurilor vor fi distribuite, gratuit, în toate cartierele orașului Constanța.

Primăria Municipiului Constanța înlocuiește astfel sacul galben ce era oferit până acum și încurajează toți locuitorii orașului să separe deșeurile menajere de cele reciclabile.

Distribuirea gratuită a celor 30.000 de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate în cele 400 de platforme de pe raza municipiului.

Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză și hârtie și alte materiale refolosibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*