UPDATE Apa oprită pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă
UPDATE Ora 12.25 Din cauza complexitatii lucrarii care se efectueaza astazi, 2 martie, la conducta  de alimentare de pe strada Constantin Papadopol, din municipiul Constanta, SC RAJA SA Constanta este nevoita sa prelungească intreruperea furnizarii de apa pana la ora 14,00. Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de: bd. I.C. Bratianu, str. C. Papadopol, str. Nicolae Filimon, bd. Aurel Vlaicu.

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 2 martie, pe conducta principala de alimentare de pe strada Constantin Papadopol, din municipiul Constanta, SC RAJA SA Constanta este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa in intervalul orar 8,30-11,30. Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de: bd. I.C. Bratianu, str. C. Papadopol, str. Nicolae Filimon, bd. Aurel Vlaicu.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa in conditii optime”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*