UPDATE Apa oprită pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

Se oprește apa!
Apa potabilă este furnizată cu presiune redusă
UPDATE Ora 12.25 Din cauza complexitatii lucrarii care se efectueaza astazi, 2 martie, la conducta  de alimentare de pe strada Constantin Papadopol, din municipiul Constanta, SC RAJA SA Constanta este nevoita sa prelungească intreruperea furnizarii de apa pana la ora 14,00. Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de: bd. I.C. Bratianu, str. C. Papadopol, str. Nicolae Filimon, bd. Aurel Vlaicu.

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 2 martie, pe conducta principala de alimentare de pe strada Constantin Papadopol, din municipiul Constanta, SC RAJA SA Constanta este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa in intervalul orar 8,30-11,30. Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de: bd. I.C. Bratianu, str. C. Papadopol, str. Nicolae Filimon, bd. Aurel Vlaicu.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa in conditii optime”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*