Angajații Polaris distribuie în gospodăriile din Mangalia saci galbeni pentru colectarea selectivă a deșeurilor

În gospodăriile locuitorilor Mangaliei se distribuie saci galbeni pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Angajații Polaris distribuie în această perioadă, în gospodăriile locuitorilor Mangaliei, saci galbeni pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Acțiunea se desfășoară, mai întâi, în cartierul de case al orașului, iar odată cu sacul galben cetățenii primesc și flyere informative despre colectarea corectă și tipul de deșeuri reciclabile, care trebuie să ajungă în sac.

Reprezentanții societății Polaris, care asigură salubrizarea în oraș și stațiuni, susțin că ridicarea sacului galben din gospodării se face o dată la două săptămâni, în aceeași zi în care se colectează și deșeurile menajere, însă cu mașini special destinate acestui scop. Ulterior, sacii se înlocuiesc cu alții noi, doar în gospodăriile unde se respectă colectarea selectivă. Dacă sacul galben conține deșeuri menajere sau orice alte tipuri de deșeuri, în afara celor reciclabile, acesta va fi colectat de mașina pentru deșeuri menajare și nu va fi înlocuit de un alt sac galben.

În mai multe zone din oraș, au fost montate eurocontainere în modulele deja amplasate pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Pe parcursul acestei săptămâni, toate modulele vor fi dotate cu aceste containere și vor deveni funcționale.

Până acum, la Mangalia au fost amplasate 20 de platforme, în diferite zone ale orașului, iar până la sfârșitul anului, aceste sisteme moderne de colectare selectivă a deșeurilor vor fi pe toate străzile din municipiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*