Angajații Polaris, ajutați de Poliția Locală, au strâns 300 de kg de PET-uri din zona Poarta 6

Angajații Polaris au strâns sute de kilograme de PET-uri din zona Poarta 6. FOTO Polaris M Holding

Angajații Polaris M Holding, împreună cu agenți ai Poliției Locale Constanța au desfășurat o acțiune comună, în zonă Poartă 6, pe stradă Zefirulu.

După câteva ore de muncă, zona a fost igienizată, iar angajații Polaris au contabilizat aproximativ 300 de kilograme de PET-uri adunate de pe spațiul verde.

Actiunea a început după ce în jurul orei12.10, lucrătorii instituției au surprins mai multe persoane care depozitasera pe spațiul verde alăturat blocului FA15 de pe strada Zefirului, 19 saci tip balot cu PET-uri provenite din răscolirea containerelor pentru colectarea gunoiului menajer.

În speță, polițiștii locali au luat măsura identificării acestora și sancționării contravenționale, aplicându-se 7 amenzi in valoare totală de 2.200 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*