Angajată a unui supermarket din Constanța, mușcată de un scorpion ascuns într-o lădiță cu căpșuni

Angajată a unui supermarket din Constanța, mușcată de un scorpion ascuns într-o lădiță cu căpșuni

O angajată a unui supermarket din Constanța a ajuns la spital, la începutul acestei săptămâni, după ce a fost mușcată de mână de un scorpion ascuns într-o lădiță cu căpșuni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, incidentul a avut loc în data de 03 mai, în jurul prânzului, iar femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

„Lucrătoarea a fost mușcată la nivelul mâinii stângi de un scorpion care se afla în lădița cu căpșuni. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judeţean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au precizat reprezentanții ITM Constanța.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către angajator, iar după finalizarea cercetării, dosarul întocmit va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. “Magdaleno, de ce minti, ca albina n-are dinti…”. 😄😄😄
    Nici scorpionul nu are dinti, deci nu musca. In schimb inteapa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*