Angajat al unui bar din Costinești, luat la bătaie de un client nemulțumit

Faleza din Costinești. FOTO Ctnews.ro

Polițiștii din stațiunea Costinești au fost sesizați, miercuri dimineață, în jurul orei 02.30, despre producerea unui incident care ar fi avut loc în incinta unui bar din stațiunea Costinești.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un angajat al barului, în vârstă de 21 de ani, agent de pază, aflat  în timpul serviciului, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, pe fondul unui schimb de replici”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*