Andrei Gheorghe, constănțean, om de radio și televiziune, a murit la doar 56 ani

Andrei Gheorghe. FOTO Facebook
Andrei Gheorghe. FOTO Facebook

Cunoscutul jurnalist constănțean Andrei Gheorghe a murit în seara de 19 martie.

Andrei Gheorghe s-a născut pe 14 ianuarie 1962 în Rusia, la Lipețk. Vocea lui inconfundabilă, dar și puterea de a-și comunica gândurile într-un mod spontan și uneori “colorat” l-au făcut pe Gheorghe să devină un om de presă foarte cunoscut și controversat.

Reprezentanții IGPR au declarat că la ora 22.15 au fost sesizați că în cartierul Pipera a fost găsită o persoană decedată. În urma identificării s-a stabilit că este într-adevăr vorba despre Andrei Gheorghe.

Imediat după 1990 el a început să lucreze în mass-media, la Radio Constanța. El s-a remarcat la Radio Sky Constanța, acolo unde a realizat emisiunea “Midnight Killer”. Stilul său l-a dus cu aceeași emisiune la Radio Pro FM București și de acolo, vocea sa a devenit cunoscut în toată țara. Show-ul radio “13-14 cu Andrei” l-a mutat de la miezul nopții la miezul zilei. De acolo, Andrei Gheorghe a ajuns la Pro TV și Antena 1.

Andrei Gheorghe a lucrat, printre altele, la Realitatea TV, Radio Guerilla și Kanal D. El a apărut în câteva filme și și-a “împrumutat” vocea pentru o piesă a trupei “Paraziții”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*