Anchetă internă după ce un polițist din Năvodari a fost acuzat că ar fi bătut o femeie

Ambulanță la intervenție

Anchetă internă la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța după ce un polițist din Năvodari a fost acuzat că ar fi bătut o femeie.

Potrivit anchetatorilor, fapta s-ar fi petrecut duminică, 20 decembrie, în urma unui conflict mai vechi pe care femeia îl are cu familia lui Nicolae Ababei, agent în cadrul Poliției orașului Năvodari. După ce ar fi fost agresată, victima a făcut plângere la superiorii polițistului, împotriva căruia a fost începută cercetarea penală.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un polițist din cadrul Poliției orașului Năvodari, vă comunicăm faptul că, în urma unei plângeri înregistrate la IPJ Constanța, a fost demarată o anchetă internă, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, au precizat sursele citate.

Cercetările în această cauză au fost preluate de Biroul Control Intern al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*