Anchetă epidemiologică după ce o casieră de la Gara CFR Constanţa a murit din cauza noului coronavirus

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a declanșat o anchetă epidemiologică după ce o ocasieră de la Gara Constanţa a murit din cauza noului coronavirus, iar alte trei angajate au fost depistate pozitiv.

Potrivit DSP Constanța, o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată a CFR Călători, a murit sâmbătă, 24 august, din cauza SARS-CoV-2, dar decesul a fost raportat luni, 24 august, de Spitalul Municipal Medgidia. Ea avea ca și morbidități o boală cardiovasculară, diabet și o boală pulmonară.

De asemenea, alte trei angajate CFR Călători de la Gara Constanţa au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, două dintre ele fiind internate în prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța și una la Spitalul Municipal Fetești.

„DSP Constanța a deschis o anchetă epidemiologică și a recomandat purtarea măștii și a mănușilor pe toată durata programului. În paralel, CFR Călători, având un serviciu propriu de asistență sanitară, derulează o anchetă epidemiologică proprie”, au precizat reprezentanții DSP Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*