Anchetă epidemiologică după ce o casieră de la Gara CFR Constanţa a murit din cauza noului coronavirus

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța a declanșat o anchetă epidemiologică după ce o ocasieră de la Gara Constanţa a murit din cauza noului coronavirus, iar alte trei angajate au fost depistate pozitiv.

Potrivit DSP Constanța, o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată a CFR Călători, a murit sâmbătă, 24 august, din cauza SARS-CoV-2, dar decesul a fost raportat luni, 24 august, de Spitalul Municipal Medgidia. Ea avea ca și morbidități o boală cardiovasculară, diabet și o boală pulmonară.

De asemenea, alte trei angajate CFR Călători de la Gara Constanţa au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, două dintre ele fiind internate în prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța și una la Spitalul Municipal Fetești.

„DSP Constanța a deschis o anchetă epidemiologică și a recomandat purtarea măștii și a mănușilor pe toată durata programului. În paralel, CFR Călători, având un serviciu propriu de asistență sanitară, derulează o anchetă epidemiologică proprie”, au precizat reprezentanții DSP Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*