Activitatea cu publicul a RAEDPP Constanța, suspendată după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv pentru SARS-COV-2

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Mai mulți angajați din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța au fost testați pozitiv pentru SARS-COV-2.

În acest context, activitatea cu publicul a fost suspendată, iar sediul din B-dul. Tomis nr. 101 a fost dezinfectat, conform normelor în vigoare. Totodată, în vederea prevenirii și combaterii pandemiei de COVID-19, RAEDPP Constanța a stabilit un program de lucru decalat al angajaților, pentru evitarea aglomerației în sediile Regiei.

„Cetățenii care doresc să formuleze cereri sau sesizări sunt rugați să folosească mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale. Pentru acest lucru, RAEDPP Constanța a pus la dispoziție următoarele date de contact: 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro (Direcția Administrare Imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică), 0241.520.574 (Direcția Piețe, Târguri și Oboare)”, au precizat reprezentanții regiei.

Registratura și casieriile RAEDPP vor rămâne deschise, în condiții de siguranță. Cei care doresc să efectueze plăți, o pot face și prin virament bancar, în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*