Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit la marginea localității Săcele

Mașină de poliție.

Polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați duminică, 29 ianuarie, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că în dereaua care trece pe la marginea localității Săcele a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani.

În urma examinării s-a stabilit faptul că acesta nu prezintă urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*