La Pavilionul Expozițional Constanța începe distribuirea tichetelor valorice și pentru persoanele vaccinate în noiembrie

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2, respectiv două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson, în perioada 03 septembrie – 30 noiembrie exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța, sunt așteptate pentru a-și ridica tichetele, în limita stocului existent.

Acestea se pot prezenta zilnic, la Pavilionul Expozițional, pe bulevardul Mamaia, nr.331 A, între orele 08.00 – 18.00.

În zilele de 24, 25 și 26 decembrie, programul de ridicare a tichetelor va fi 08.00 – 13.00.

Menționăm că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*