Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce trupul fără viață al unei femei a fost găsit în zona unei cișmele din comuna Ion Corvin

Anchetă a polițiștilor constănțeni după ce trupul fără viață al unei femei a fost găsit în zona unei cișmele din comuna Ion Corvin. FOTO Paul Alexe

Polițiștii constănțeni au deschis un dosare de cercetare penală, pentru ucidere din culpă, după ce trupul fără viață al unei femei a fost găsit în zona unei cișmele din comuna Ion Corvin.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unei cișmele, în comuna Ion Corvin, ar fi o persoană decedată.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în bazinul de colectare a apei de la cișmeaua Mihai Eminescu, se află trupul neînsuflețit al unei femei.

Polițiștii Secției 8 Rurală Băneasa efectuează cercetări în vederea stabilirii identității cadavrului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*