FOTO VIDEO Intervenție a pompierilor constănțeni după ce o ambarcațiune cu trei pescari s-a răsturnat pe mare

Acțiunea de salvare a celor trei pescari din Marea Neagră. FOTO ISU „Dobrogea”

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină vineri, 2 iulie, după ce o ambarcațiune la bordul căreia se aflau trei persoane s-a răsturnat în mare, în zona digului de nord al Portului Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, al județului Constanța, salvatorii au intervenit cu o barcă rapidă, iar în zonă s-au mai deplasat un echipaj SMURD și unul de descarcerare.

Ulterior, cei trei pescari au fost recuperați de ambarcațiunea RHIB Eforie, conștienți, în stare stabilă, de pe digul de nord al Portului Constanta.

Cele trei persoane au fost transportate cu ambarcațiunea RHIB la Eforie Nord, unde a fost alocată și o ambulanță SMURD pentru evaluare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*