Amenzi și dosar penal întocmit de polițiștii din comuna Ciobanu în urma unei petreceri pe islaz

Masina de politie in fata Parchet Tribunal si Judecatorie Constanta. FOTO Catalin Schipor

Cinci persoane s-au ales cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, iar una și cu dosar penal după ce de Sf. Gheorghe au încălcat ordonanța militară pentru a organiza o petrecere. Distracția s-a încheiat când doi dintre petrecăreți s-au luat la bătaie.

Fără să țină cont de restricțiile reglementate prin ordonanțele militare, cinci localnici din comuna Ciobanu s-au strâns de Sfântul Gheorghe pe islaz pentru a petrece, fiind ziua de nume a unuia dintre ei. După ce au consumat alcool, doi dintre petrecăreți s-au luat la bătaie, poliția intervenind în urma unui apel la 112. A fost nevoie și de un echipaj medical care a preluat pe unul dintre cei implicați în scandal pentru a-l transporta la spital.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, iar în plus, toți participanții la petrecerea în aer liber s-au ales și cu câte o amendă de 2.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*