Comedia “Ketchup” vine la Harlequin Mamaia. Joi e zi de teatru independent!

Piesa "Ketchup" la Mamaia
Piesa "Ketchup" la Mamaia

Ai chef de o piesă de teatru independent? Comedia într-un act a lui Andrei Cotarcea, “Ketchup”, vine la Mamaia joi, 24 noiembrie, la ora 21.00.

Amatorii de umor vor avea parte de un amestec de situații neprevăzute, ironie și sarcasm.

Prins în capcană, și la propriu și la figurat, între o frumoasă amantă și o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci și picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziție pentru a scăpa cu viată.

O partidă de amor se transformă pe neașteptate într-o situație pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viață îi este pusă în pericol. Cu abilitate, inteligentă și o sticlă de ketchup, el reușește să se transforme din victimă în partenerul agresorului său și să-l determine pe acesta să renunțe la intențiile sale.

Din distribuție fac parte Iulian Ilinca, Constantin Zamfirescu și Ioana-AncutaVochin, iar regia e semnată de Andrei Cotarcea.

Rezervări se fac la 0766.400.181.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*