Amenzi de peste 50.000 de lei, în urma unei acțiuni a polițiștilor rutieri ce a vizat viteza și depășirile neregulamentare

Polițiști din Constanța și Mangalia, găsiți de ANI în incompatibilitate. FOTO arhiva CTnews

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au desfășurat, miercuri, în intervalul orar 06.00 – 22.00, o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare și depășirile neregulamentare pe DN 2A Constanța – Hârșova și DN 22 Lumina – Mihai Viteazu.

În urma activităților, polițiștii rutieri au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 53.400 de lei, dintre care 77 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut opt permise de conducere, dintre care cinci pentru depășirea limitei legale de viteză, și au retras un certificat de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*