Amenzi de peste 30.000 de lei, aplicate, săptămâna trecută, de polițiștii locali constănțeni

Conducător auto cu permisul de conducere suspendat și sub influența băuturilor alcoolice, depistat de polițiștii locali. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii locali constănțeni au desfășurat, săptămâna trecută, o acțiune tematică care a avut ca scop verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei în municipiul Constanța. 

Potrivit DGPL Constanța, s-a acționat cu preponderență în următoarele zone: Palas, Brătianu, Baba Novac, Compozitori, CET, Anda, KM 4-5, Medeea, KM 5, KM 4, Viile Noi, Poarta 6, Inel II, zona calea ferată cuprinsă între strada Caraiman și intrarea în port de la Poarta 6. De asemenea, s-a acționat în piețe și pe mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 117 persoane, iar cinci copii au fost predați personalului de specialitate din cadrul DGASPC.

Oamenii legii au verificat 35 de operatori economici și au încheiat 31 de note de constatare.

Polițiștii locali au aplicat 104 sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.490 de lei, și au dispus șapte măsuri complementare de aducere a terenului la starea inițială.

Cele mai multe abateri au vizat fapte antisociale apelare la mila publicului, consum de alcool pe domeniul public, servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor în stare vădită de ebrietate, precum și a minorilor, răscolirea gunoiului din containerele special amenajate, aruncarea ambalajelor, pe domeniul public, depozitarea de bunuri pe domeniul public, lipsa titlului de călătorie valabil, expirare termen de valabilitate act de identitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*